ŠETNJA S MAGARCIMA

Svaki od ovih pojedinačnih ciljeva ima i zadaću razvoja mentalne snage i karaktera, te razvijanje svijesti učenika o važnosti i ulozi svakog pojedinca i svakog najmanjeg čina u zaštiti okoliša. Ukupan cilj projekta je da se učenici boraveći u prirodi bave se fizičkom aktivnošću koja je koncipirana kao likovna i kulturna djelatnost. Projekt se bazira na ideji da se, bez obzira na stil življenja i stavove i mišljenja, odnos prema prirodi i kulturnoj baštini ne mijenja.
Radionica se većim dijelom odvijala u prostorima prirodoslovnog muzeja.Učenici su se družili, timarili i šetali autohtone dalmatinske magarce o kojima skrbi Prirodoslovni muzej Split. Koristila se edukativna entomološka zbirka i živi kukci pod skrbi entomološkog odjela prirodoslovnog muzeja. Radionica izrade suhozida bila je pod vodstvom Udruge Dragodid – jadranski suhozidi -Jelena Kulušić – voditeljica radionice.


6. veljače 2019.


👇👇👇Klikni za video!👇👇👇


WeAllArt

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nema komentara:

Objavi komentar