Pismo Djedu Božićnjaku

Prvenstveni cilj je bolje povezivanje učenika sudionika radionice. S obzirom na to da se radi o mješovitoj grupi učenika drugih, trećih i četvrtih razreda za očekivati je kako se učenici međusobno ne poznaju najbolje te da će im trebati dosta kreativnosti ali i izoštravanja osjetila i empatije da bi se napisalo nešto o osobi s kojom nisi blizak.
U vremenu darivanja pod pritiskom konzumerizma ljudi često zaboravljaju zaista misliti na ljude oko sebe, već se povode za potrošačkom groznicom koju nam marketinški stručnjaci vješto "podvaljuju" te kupujemo (ali i želimo) stvari koje su nam nametnute.
Cilj ove radionice je nematerijalnim darom-lijepom riječju i gestom obradovati drugog čovjeka.
Također, čitanjem toplih riječi napisanih od strane anonimca kojeg možda poznaješ, a možda ga tek povremeno vidiš u hodniku, zasigurno podiže samopouzdanje kod učenika što direktno utječe na njihovo emotivno/mentalno zdravlje.


10. prosinca 2018.g









           


                   


                   


                   


                   




                   


                   


       
     

              

   







               


               


               


       


               


                          


              





WeAllArt

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nema komentara:

Objavi komentar