Nevidljivi zidovi


Možemo li utjecati na olakšavanje života osobama sa invaliditetom i osobama smanjene pokretljivosti djelovanjem u našoj neposrednoj okolini? Koliko društvo u kojem živimo prihvaća važnost svjesnosti o arhitektonskim barijerama, da li tu toleranciju sprovodi u djelo i jesmo li u mogućnosti razviti empatiju i nova razumijevanja stavljanjem sebe u ulogu slijepe osobe?
Radionica je osmišljena kako bi potaknula učenike na podizanje svijesti o prostornim arhitektonskim barijerama za osobe s invaliditetom i osobe smanjene pokretljivosti te osvijestila važnost individualne i kolektivne svijesti o navedenoj problematici.
Radionica se odvija kroz individualni rad. Najprije se razvija „priča“ uz poticaj mentora i eventualne sugestije, a učenici sami biraju materijale adekvatne za utjelovljenje ideje.

12. listopada 2018.g






                      


                      


   

                    



                     






                    


                    


                    


                    

    



WeAllArt

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nema komentara:

Objavi komentar