Moj Ormar


Radionica je zamišljena kao prva u nizu – pripremna faza koja će se nastaviti i realizirati kroz radionicu u Varni te dijelom finalizirati opet u Splitu. Krajnji rezultat tog niza bit će kratkometražni igrani film kojeg će organizirati, snimiti, odglumiti i montirati polaznici radionica „Art & Health“. Kompleksnost medija filma, kao i kratko vrijeme za snimanje, zahtijevaju više od jedne radionice, detaljne pripreme i intenzivnu suradnju svih sudionika.

Film; prikazuje unutarnju borbu mladog čovjeka koji želi osloboditi se okova, izaći iz ormara, napustiti teret koji mu nameće okolina i krenuti „nekim“ svojim smjerom. Nije zadovoljan ako to učini sam, unutar svoja četiri zida, treba mu podrška i prihvaćanje javnosti. -Ormar je tijesan i sputava, ali ni izaći iz njega nije lako. Kako bilo, nema razloga da sve to skupa prolaziš sam_a.


16. ožujak 2018.












WeAllArt

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nema komentara:

Objavi komentar